Bloggarna du läser

6. Bloggarna du läser

Jag läser ganska många bloggar, vissa varje dag, andra när jag har tråkigt. Men jag skriver väl andra ändå, ingen speciell ordning!
De jag läser varje dag:
http://juliawrotethis.devote.se/
http://yandreckless.blogg.se/
http://moadahlen.blogg.se/
http://searched.blogg.se/
http://luuranwashere.blogspot.se/
http://agnesf.devote.se/
http://blacktreacle.blogg.se/
De jag kikar in på när jag inte har annat för mig:
http://picturesbyidaaa.blogg.se/
http://mkpictures.blogg.se/
http://queenelin.devote.se/
http://nellieberntsson.se/
http://annalilj.blogg.se/
http://nataliehakkila.blogg.se/
Haha ja det var väl i princip det! Rätt många, men jag älskar att kolla folks bloggar :)

satan i gatan +

Mihi! Hej! Var med Maja idag, min bästa fiskmås. Skulle experimentera med att citronbleka mitt hår, men det gick ju som det gick... Filmade allt, ni kanske får en film på det senare! Ska iväg snart och tvätta bilen (DET BÄSTA SOM FINNS!!!) Sen ska jag sova! Massa! Sofie fyller år på måndag, Då ska hon få en present av mig! Sen fyller Maja år på torsdag, det firas med tårta och bakelser @ my place på fredagen. Förövrigt ledig på måndag och tisdag (som alla andra då), ska nog hitta på något med Janina då. Har jag bestämt... Utan att hon har någon aning om det... Nu vet du älskling! Menvipratadefaktisktomattvarasnartsåja. Ha det bra, måste platta den blekta delen av mitt hår. Alltså gosh, vad fan har vi gjort hahaha...

en bild på dig för 1 år seda

5. en bild på dig för 1 år sedan


I maj har det gått ett år sedan denna bild togs haha!

Fuck offffffffffffffffffff

Har nog aldrig gråtit så mycket som jag gråtit ikväll. Min mobil, min älskade Samsung Gakaxy S2 är nu död.. Ska försöka lämna in den på lagning, snarast! Shit, vad jag grinat alltså. Åh, mobilen funkar med skärmen är helt svart alltså. FAN!
Ska duscha och sen sova. Hoppas att jag aldrig vaknar igen. Min mobil...
ajghsa<iqfrgskjdfagjaergj

inga fler bekymmer.

Skrivit ett rätt detaljerat inlägg på min blogg om matteprovet, rudbeckgrejen och hästarna, orkar verkligen inte skriva något här tyvärr. Alldeles för trött! Kan i alla fall meddela att det blir Rudbeck (ÄNTLIGEN) trots att Carlforska verkade helt ok. Men inte igår i alla fall, ingen var där, vi var nio tjejer och lärarna var helt konstiga. Men jag älskade idrottslärareeeen! Tycker verkligen hon kan ta sig till Rudbeck istället, huhu. Men ja, klassen verkade bra de också! Typ 80% var killar haha. Äntligen går jag i en klass där majoriteten INTE är tjejer. Får se hur det går, men jag längtar sjukt mycket!

en person du ser upp till

4. en person du ser upp till

pass..

dina kompisar

3. dina kompisar

Mina kompisar... Jag har otroligt många, fina vänner som står mig upp över öronen nära! Jag har extremt många nära vänner och dom som står mig allra närmast måste nog vara Fatima, Cecilia, Agnes, Tova, Moa, Anna, Skruve och Jonte! Det är dom jag umgås mest med och även dom jag litar på upp till 100. Dom finns alltid där för mig och är underbara på alla möjliga sätt, och det bästa är att dom står ut med mig och faktiskt orkat hålla kvar vänskapen då jag inte alltid är så lätt att handskas med haha. Nej, men vad vore jag utan er? Jag älskar er, upp till månen och tillbaka!


jag&fatima

jag&cicci

jag&agnes

jag&tova

jag&moa

jag&anna

jag&skruve

haha Jonte! Finns tyvärr ingen bild på just oss..

Ja, sen har jag ju massor med vänner som betyder världen för mig, men dessa har det lilla speciella. Jag älskar er.

akta huvudet

Kommit hem nu efter en otroligt bra dag! Hade någon föreläsningsgrej som heter Akta Huvudet som i princip handlar om våld. Vår klass är ju otroligt tystlåten när det kommer nya människor, så första passet var det verkligen INGEN som pratade...

-Läraren - "Har någon här varit på hemmafest?"
-Klassen säger ingenting...
-Andre räcker långsamt upp handen till öronen och sänker den igen
- Läraren - "Ja då byter vi fråga.."

Så var det nog hela tiden haha! Men men, man måste ju älska vår klass ibland. Lärarnas favoritklass sedan '08 (y)

Staden där du bor

Den förra gjorde jag idag, fast på natten, så vi låtsas att det är en ny dag nu hehe..

2. staden där du bor





Jag bor i staden Västerås, så ligger 1 h från Stockholm och här har jag bott i nästan hela mitt liv! Innan jag flyttade hit, var jag en bondtölp som bodde på landet i ett fint hus, strax utanför Enköping ;)

Runwaydreamz

Skooolisch, chillar galet och har ingenting att göra. Slutar lektionen om drygt 1 timme,. Ska ha idrott, utomhus, ut och springa spåret. Ska bli galet skönt alltså!
Känns som att jag skulle behöva lite tröstshoppning, men självklart så har jag glömt plånboken i Ciccis väska, så det får bli imorgon då... Aja.

Berätta om dig själv

Bara för att jag alltid ska ha något att skriva om under en månads tid :)

1. berätta om dig själv
Okej, drar det kortfattat ifall vi på något hörn skulle fått nya läsare!
Jag heter Janina och ska fylla 16 i sommar. Bor på Vetterslund i Västerås hemma hos min pappa och går på St ilian skolan som ligger 1 min bort! Har världens finaste kompisar där, och även utanför skolan som jag mer än gärna umgås med. När jag har tid vill säga.
Det som tar upp 90% av min fritid är min underbara islandshäst Kristall som jag haft i cirkus 4 månader, och han är 17 år. Världens finaste ponny!
Eh.. Ja, det var väl en del det :)

min klocka har stannat....

Heeeeeej! Ni får ursäkta att jag bloggat som en kratta, men har inte haft tid för datorn och att mobilblogga är inget alternativ för mig längre, tyvärr. Fixar det så fort jag kan, men ja..
Har inget intressant att berätta egentligen, har inte gjort så mycket! Vart med mina vänner, varit hos hästen. Hopptränade idag, hoppade en bana på endast tre hinder, men vi hoppade mycket olika vägar och banor och så. Det gick väl lite sådär, jag personligen är missnöjd. Men sedan när vi höjde hindret till typ 70 och han fick brassa på som tusan, då hoppade han. Med hela kroppen! Kändes som att han flög, stod still och störtade haha. Ponnyn, han är ball alltså..
Idag var vi på bio. Vi såg Titanic 3D! Ärligt talat så lade jag inte märke till någon 3D-effekt alls, mer än på texten. Men det var skitsamma, filmen är underbar vilket som! Grinade som tusan, vilket jag inte brukar med ja, var på bio, med människor jag tycker om och med hundra tankar i huvudet, och sedan världens gulligaste film, tårarna sprutade. Hade mascara ner till tårna kändes det som haha!
Men.. Ja. Skriver mera snart, imorgon eller så!

kärlek

nej

KÄRLEK, covers på blink-182, all time low och grejer. Och rösten (rösterna) azoshiet.

spelat tills fingrarna började blöda

True story. Inte spelat gitarr på två veckor när jag brukar göra det så gott som JÄMT, och satan vad jag har saknat det! Lärt mig en ny låt också av Bruno Mars, kan någon gissa vilken låt det är?!?!?! Haha, inte så svårt kanske. ;) Fick lite ångest slash inspo av killen här nedanför och hans band. Är något (VÄLDIGT) kär i honom haha, så tööööt och hans röst är den vackraste jag hört bland ALLA tjejer och ALLA killar. Synd att de bor i Australien bara :((((


Var förövrigt med världensbästamahidji idag. Gick till Coop i snöstormen (!!) och heeeela vägen tillbaka. (no shiiiit) Fast vi åt massor när vi kom hem (som alltid då). Saknat henne som satan också, hon är världens bästa och typ min familjs favorit bland alla mina vänner haha!

Ska lära mig R U Mine (ARCTIIIC) nu. kbai

anser att ni gillar mina fula tummenupp bilder.

Snökaos ute, men vad gör det när man har ridhus? Har dock en blöt häst så får se hur det blir med det ;)
Ska till honom nu.

kulan snurrade iväg~

Åh så jävla bra dag. Nationella gick asbra, både hör och läs, hade världens misstolkade rast med Janina, Agnes och resten av deras tardgäng, sprang runt och försökte fixa Janinas kula som var alldeles för stor för hålet och staven som var för lång (<3), kärade ner mig i William Spetz för hundratolfte gången med Mahidji, sen drog jag ner på stan med Majra och hade det allmänt braaaa! Du är bästbästbäst. (hjärta)


Vet förresten vilket gymnasium det blir i höst. *ÄNTLIGEN* gått runt och fått ångest i 7 månader nu, så typ som en jävla käftsmäll kommer tanken om att jag aldrig skulle kunna tänka mig gå på den andra skolan. Funderingarna över varför jag aldrig insett att den första skolan egentligen är perfekt för mig kom också. Säger första och andra för jag har typ femton stycken som väntar på att jag ska välja och majoriteten utav dem kommer bli besvikna, haha. Har sagt vilken det blir till två stycken, kommer ta lååång tid tills jag säger det till alla andra med. Så ni får stå ut <3

Detta bjöd förresten världens bästa Fia på när jag, Sofie och hon skulle hämta en grej hos Sofia. Så otroligt jävla gott så jag tror jag dör.

 

HV polo <3

Inköpslista inom... ett bra dag då. Självklart allt i rosa. Det är en fin färg c:

Ni får ingen bild nu! :D

Woop, vilken dag! Engelskan gick helt okej, är i alla fall galet nöjd med hörförståelsen!
Drog en sväng runt hela halva västerås med mina älskade vänner, och käkade sedan i skolan med Sebbe, Isak och Alfred. Satt och hade det trevligt på lunchen, för att sedan baka Sebbes tårta då han faktiskt fyller år idag! Grattis mitt hjärta!
Blev ingen tyska för min del idag, orkade bara inte.. Gick en sväng med hunden och åkte sedan bort till Alfred för att glo Lejonkungen samt smaka på tårtan som seriöst var den godaste jag någonsin smakat! Tappade mobilen i den oxå, så den fungerar ju lite sådär atm. Men drog hem, och sitter här just nu och väntar på Cicci. Ska åka och rida ett dressyrpass med min ponny, och idag ska vi lyckas någorlunda. Hittills har han bara ignorerat allt jag gjort...
Ja, intressant inlägg, jag vet haha! Men vet inte vad jag ska skriva mer.
Och till Fatima, du är bäst. Någonsin! Jag älskar dig så! Hade galet kul med dig, även fast det bara varade för en stund. Min kula gick av, och den är för lång för hålet blabla. Jag älskar dig!

Can I ask something?

Mörker, ensamhet, musik, ångest. Det är som vanligt alltså.

rupert alexander lloyd grint

Min allra största kärlek. Satan så snygg han är, tror jag avlider lite granna nu..

Okej. Har gjort tre vänner jätteglada idag, men vågar inte säga till resten för de kommer inte tycka om den idén haha.. Men vill inte säga för mycket, hoho. Var med Anna idag, drog till hästarna med henne. Var träning för Roland eller nåt för det var typ 10 hästar i paddocken, 4 lastbilar och 6 transporter..?! Och så såg jag världens snyggaste häst, och världens sötaste ponny också! GIEF. Skulle ha fotat.. Hade laddat kameran och allt men vad tror ni händer? Glömmer den hemma såklart. (deprimerad) Har förövrigt inte bara en god nyhet kom jag på, utan TVÅÅÅÅ! Och eventuellt tre, vi får se hehe.

Annars har vi nationella i engelska imorgon. Kommer garanterat få MVG oavsett hur det går då jag aldrig fått lägre än så, men nervös? Det är man faktiskt. Och jag tror inte jag någonsin varit det inför ett engelska prov. Gaaaah! Men lycka till alla nior därute!

party hard

Sitter lugn och sansad (stressad och förbannad ) i köket och får inte tag på mina föräldrar, dvs Kristall får stå i hagen hur länge som helst idag. Får ryck när folk inte kan svara i sina jävla telefoner!
Var en helt okej dag idag, hade idrottslektion med Agnes, d.v.s nu har jag höjt mig till klockrent MVG i idrotten, vilket känns förjävla bra! Slutade lite tidigare och så, så var mina favoritpojkar så jävla klockrena idag!
Imorgon kör vi på nationella i engelska och lite sådant, även Sebbe fyller år då så vi ska baka tårtaaa! Nu drar jag till Kristall, ska rida Said. Kram på er.

yumberry!

Rast, äcklig skolmat, kiosken, 9gag. Min och Majas dag i ett nötskal! (plus alla gånger jag skriker åt henne för hon irriterar skiten ur mig :))))) Stallet ikväll, har Hadib00i.

10 saker ni inte visste om mig heller!

1. Jag HATAR (jag LOVAR att det handlar om äkta hat, Moa!) Nutella, har däremot alltid haft Nusica och typ tvingat 90% av alla mina vänner att övergå till Nusicasidan istället! (anledningen är att det blir för mycket smak medan Nusica smakar som smält mjlkchoklad. MYCKET godare. Kan till exempel inte ha fler än två skedar i oboy heller, för mycket smak helt enkelt!)
2. Det är inte ovanligt att jag äter 6 korvar per dag (tre åt gången däremot hehe) (och ja, jag älskar korv!)
3. Jag är EXTREMT blyg bland nya människor
4. Jag har sämst självfrtroende i världen när det kommer till mitt utseende, seriously.
5. Jag har lyssnat på Green Day och Blink-182 så länge jag minns!
6. Kramar är seriöst talat det bästa som finns, efter pussar. älskar att pussas. Och kramas samtidigt. åh herregud <3
7. Jag har tvångstankar, suger!
8. Jag har som Janina väldigt svårt för ögonkontakt. Visst kollar jag på dig om du pratar med mig haha, men kan aldrig kolla rakt in i ögonen. Men jag känner mig inte instängd, utan det känns så SJUKT awkward så det finns inte haha. Känns vääääldigt ovanligt för jag i princip aldrig gör det.
9. Jag älskar konserter och festivaler, mest konserter för då är ALLA där för en och samma anledning.
10. Jag kan aldrig prata om lika mycket som jag gör med Sofie. Hon vet nog fler saker om mig än jag någonsin vetat!

nothing to say!

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT, speciellt till Janina som fått ha bloggen helt själv under sån lång tid.. Verkligen! Som förlåtelse SKA jag bli bättre, göra en helt ny och typ första (bortsett från den jag och Janina gjorde!) vloggen ever, sen ska jag göra en ny design, ska försöka göra den genom mobilen eller nåt (typ det mesta) men då blir bloggen headerlös för min datormus fungerar inte för tillfället (rip). Har inte vari på datorn på typ 2 månader (sen uppdateringen från min sida började gå åt helvete) och ah. Har verkligen ingen bättre ursäkt än att min datormus som sagt pajat ihjäl sig, huhu.

Och JA Teen Wolf är bäst, synd bara att den inte finns i Sverige.. Tror jag? Skulle i alla fall inte kunna börja nu för jag började i somras när vi var i Kanada!

som jag stannat kvar och väntat..

Fatima verkar ha dött helt..
Var hos min pärla några timmar i kväll, släppte honom i ridhuset och busade massa! Ska fixa ihop en film nu, så får ni se!

Sorry sorry!

Flyttat hästen hela, hela helgen. Började på lördag med grejer, och på lördagen for hästarna ut. Allt gick bra, dock var vi alla 4 asslut efteråt. Men stallet är superfint och alla verkar trivas! Vi har redan hunnit träna för Isabelle, hoppat och invigit en hage samt paddock och ridhus. Ja, igår somnade jag strax efter 10, var så förbannat trött efter dagen! Men det var bara skönt att sova!
Nu satsar vi på en lyckad vecka i nya stallet, och på söndag kör vi på hoppträning då bästa Anna ska filma!
Och ni får ursäkta uppdateringen, Fatima vill inte blogga här verkar det som? Bebis, hör av dig!

10 saker ni inte visste om mig!

Har inte mycket att berätta, så kör en klassisk 10 saker ni inte visste om mig!


1. Bananer och tomater är bland det obehagligaste jag vet.
2. Jag föredrar Nusica framför Nutella, då Nutella blir lite för mycket ibland.
3. Något jag har svårt för är just ögonkontakt! Jag känner mig instängd, och kan hålla kvar blicken i max några sekunder!
4. Jag äter inte lite för att jag tycker att jag är tjock, utan för att mat äcklar mig.
5. Julmust/påskmust är nog det äckligaste jag någonsin drukit.
6. Saker har extrem fobi för humlor, då jag var med om en traumatisk händelse som barn, 4 år faktiskt. Satt och käkade jordgubbar och så flyger seriöst världens största humla någonsin och sätter sig på min kind och käkar på det jordgubbsbitar som inte hamnat i min mun. Hur mycket jag än viftar, skriker och flaxar så sitter den kvar! Så ja, fobi för humlor, usch..
7. Herrparfym är typ den bästa doften som existerar. Går en kille i min klass, och han luktar så galet underbart!
8. Mitt favoritämne i skolan är idrott, då jag älskar att köra slut på mig själv och har alltid så mycket överskottsenergi. Och under idrotten har jag någon som puchar mig till att göra allt jag kan. Jag går aldrig ifrån idrottsalen utan att vara svettig haha.. Beeptest är det bästa jag vet.
9. Jag är oerhört lättskrämd, och skulle kunna rabbla upp en hel lista med saker jag är rädd för! Vilket jag också tänker göra, hehe. Dock är jag inte rädd för skräckfilmer, konstigt nog.
10. Min favoritfärg är rosa, om ni inte märkt det. Dock klarar jag inte av att ha på mig rosa, vanliga kläder. Ridkläder är en sak, men vanliga..? Inte min stil.
Och när det gäller hästen, om jag inte köper något med rosa på, får jag otrolig ångest! Allt ska vara rooosa!

donk..

Alltså mitt huvud.. Det kommer inom kort sprängas. Det gör så otroligt jävla ont, som ett extremt tryck speciellt vid tinningen..
Hade en helt okej dag idag, blev lite knas i skolan men jag kan inte säga annat än att Sebbe och Skruve är nog de mest underbaraste killarna jag känner, dom står alltid på min sida, oavsett vad det är, och dom är guld värda. Mina bästa vänner <3
I alla fall, efter skolan lekte jag shopaholic och köpte massa skit till hästen, sedan passade jag på att städa i stallet för snart drar vi ju. Taggad till tusen, på söndag har jag och Kristall våran allra första inomhus träning tillsammans!
Hur det annars är? Nja, jan kan ju inte säga att jag är helt nöjd. Missförstå mig inte, men det är inte riktigt som det ska. Allmänt arg, ledsen och besviken. Och en ursäkt, är för mycket begärt liksom... Näe, jag har ofta - väldigt ofta - fel, visade det sig. Hoppas ni har det bra?

glad tjej!!

VET DÄREMOT FORTFARANDE INTE om jag ska göra omval. (så Carlforska Samhäll/Juridik blir första)

preliminärt intagen!

Happy llama. Hoppas ni ser något, tihi!

Hunter

Haha jag har sagt det förut, och tro mig, jag kommer säga det igen, och igen, och igen! Jag älskar den här killen, mer än allt annat. Min stora idol.
Idag var skoldagen inte direkt det jag hade hoppats på. I natt låg jag vaken länge och snackade med en som jag egentligen inte borde snacka med! Jag vill, men hur bra det är, är en annan fråga. I alla fall, det satte som vanligt snurr på mina tankar så har varit arg, ledsen, fundersam i vågor idag. Ingen bra dag alls, så galet fundersam! Men beeptestet påverkade det mycket fint, sprang till över 10. Så ja, dunkadunka musik, arga tankar så springer man otroligt bra! I vilket fall som helst så ska jag strax iväg till Kristall, vidare till USEK-möte efter det. Ikväll ska jag plugga, och slappa! Bara ta det lugnt, det behöver jag. Har så galet ont i huvudet. Ursäkta mitt klago-inlägg, men ja, that's just me :)

chokobunniiiii!

Hallå där! Idag var det ingen vidare dag, även fast det var första skoldagen. Höll på att komma sent, stressade massa och så. Men träffade även mina underbara, saknade vänner! Gjorde helt klart hela min regniga dag.
Efter skolan for jag ner på stan och träffade min andre kära vän, Cicci. Vi solade, fikade och handlade lite också. Trevlig tur det där. När vi drog till stallet så fixade vi allt ganska snabbt, lät hästarna stå idag. Ingen var särskilt sugen på att gå ut i en blöt paddock när det dessutom spöregnade! Så dom fick vila.
Den ''stora'' flytten närmare sig än, och ärligt talat är vi megataggade just nu, det ska bli så galet att äntligen få komma till något ordentligt! Så nästa träning vi har, är på söndag och äntligen, äntligen i ett ridhus! Vi är så galet taggade, ni anar inte! Och att allting redan är fixat, förberett och klart gör det bara skönare.
Nu hade jag planer för att plugga en del, för att sedan hoppa in i duschen och soooova. Imorgon är det en ny, lång dag.

Ni vet vad jag tycker...

jag lever (lovar)

Tjena. För att hoppa över allt annat, så har jag bara haft en proppfylld vecka så jag har inte hunnit med något annat. Men i lördags red jag som vanligt, hoppade Serenad. Gick helt okej, hon är ju inte världens svåraste att hoppa direkt. Gick ut en sväng med Ida och Imperius med Hades, sen kom modern och mitt kusinbarn plus min andra kusin , stod fortfarande på gången så de fick hälsa på honom. Amira (två år) var sjukt rädd när någon rörde på huvudet haha. Men hon gillade Mato jättemycket haha! Valde häst för betet, och fick min finaste Heather. Allra bästa H. Kommer med största sannolikhet få henne iår för Lena lovade ju förra året. Annars blir jag arg. Vääääldigt arg. Haha

sammanfattning

Undra vart Fatima tagit vägen? Hon uppdaterar på sin egna ibland, men aldrig här. :(
Okej, sammanfattning av lovet!
Måndag: Fika med Tova, Usekmöte, Kristall.
Tisdaag: Stan med Jonte, Kristall, sov hos F.
Onsdag: Anna följde med till Åby, skrittade ut läänge.
Torsdag: Red Mato, Kristall och Dexter.
Fredag: Red Mato och Kristall. Påskfest.
Lördag: Försov mig något så vansinnigt, Rocklunda vid 12, red Mountain. Mato, Dexter och Kristall fick vila. Illamående chey!
Söndag: Red Mato och Kristall, hälsade på morfar, bio med Jonte!
Måndag kvar, och då ska jag rida Mato och Kristall, samt fara ut till Solberga! Nu är det nära alltså.

Nu, efter en lång dag hoppar jag in i dusc...

camera_effects-1 (MMS)

Nu, efter en lång dag hoppar jag in i duschen för att sedan ta bussen in till stan och möta upp Jonte. Dagen avalutas med bio, American Pie. Kommer bli galet.

sweet perfection.

Behöver jag ens säga något? 

pink

Huuur snyggt? Ska stå på min önskelista. Kristall vill också vara fin!

Imma Walien

Nästa inköp, mest för att hylla min största idol någonsin! Jag är så galet, hysteriskt kär i honom, så ni anar inte! Ni vet, riktiga tjejkänslor om typ 1D, JB eller så. SÅ GALET HFÖGJDÖGKÄR ÄR JAG! Åh, han har varit min idol i år nu, och fan, det komemr han alltid vara! Världens finaste människa någonsin. Stolt walien.

jag vill gå på disco. i england.

Jag kom på en rätt underlig, men ändå rolig sak! Att, jag har väldigt, otroligt svårt för att falla pladask för människor. Eller rättare sagt killar. OCh det här med all kändishysteri, det är överskattat. Tycker jag! Men, när jag väl gör det, så tror ni inte att det i slutändan kommer fram att jag varit upp över öronen kändisförälskad i antingen en homosexuell, eller i transor. F.d tjejer. Inte för att jag har någonting emot varken transor eller homosexuella, men alltså. Det är lite jobbigt.
I alla fall. Glad påsk. Jag är.. lite borta! Men, jag klarar mig, som alltid! Trevligt sälskap och massa skratt, hoho. Vi hörs imorgon.

Behöver jag ens förklara?

Uppenbarligen så är inte allting okej just nu. Hur mycket jag än önskar det så.
Ibland så kommer allting tillbaka, allting kretsar kring en liten sak som gång på gång påminner mig, om att jag inte kommit över det. Och, jag kan inte hjälpa det! Då låser jag in mig i mörkret, deppar och är så förjävla tråkig som man bara kan bli! Det är den jag är, och jag kan inte rå för det.

a-a-alien

100% seriös. Fan vad snygg jag är ibland alltså!
Helt galet, kom hem från Kristall för typ 40min sedan, men vill ändå åka tillbaka redan. Jag saknar honom! Skulle vilja ta med honom hem, ställa honom på gräsmattan och låta honom stå där, min pärla.
Har i alla fall hittat massa bra övningar för oss två, stärka vårat band och få honom att lyssna på mig. Det kommer bli så bra så, och han lär sig ju så sjuk fort så det är nog inga problem!
Har sjukt tråkigt här hemma, precis käkat lunch, och tittar nu på fina kläder till Kristall! Ska dra med mor min till Hööks, detta är akut ;)

we go together, forever and ever!

Har haft så himla kul med Janina så det är inte saaaant. Spelade Amnesia typ tre på natten, så hemskt det var! Har inte spelat det på över ett år haha. Vaknade rätt tidigt och drog iväg till centralen med Janina där jag skulle träffa min moster. Var på stan ett tag, och nu är jag hemma i soffan! Anna är påväg hem till mig, vi ska (äntligen) välja häst för betet. SÅ NERVÖS SÅ DET FINNS INTE! Åh jag kommer svimma. Nej. Men ändå. Måste gå nu, ska byta om och allt. Men kolla på filmen där nere, för den är hysteriskt rolig! Enligt oss i alla fall, hehe.

bäst i världen! - ännu en lekdag

woopwoop

Ikväll ska jag sova hos min älskade, saknade, bästa vän Fatima! :D
Vi skriver nog sen, kärlek.

veckan.

Måndag: Träffade Tova en snabbis, Usek-möte, tog hål i örat, häst.
Tisdag: Hemmadag, sova sova sova, häst.
Onsdag: Anna och jag rider troligtvis ut på Kristall och Dexter!
Torsdag: Hitta på något, rida Mato, Kristall.
Fredag: Hitta på något, rida Mato, Kristall.
Lördag: Mattan vilar, rocklunda och ta hand om Mountain, skritta med Anna, ha teori, Kristall&Dexter.
Söndag: Rida Mato, Kristall&Dexter, hitta på något!
Måndag: Rida Mato, Kristall, stallmöte på Solberga.
Mitt lov, härligt!

syskonkärlek

galet seriösa alltså.
Haft en galet trevlig dag! Sov fram till 10 idag, gick sedan upp och fixade lite hemma. Träffade sedan bästa Tova, vi fikade på stan och drog sedan bort till Rocklunda, hade möte och så. Jag och Cicci åkte vidare ner till stan, där vi fixade några ärenden på banken, tog hål i örat och drog mig sedan hemåt! Väl hemma så packade jag mina väskor och åkte vidare till stallet. Busade mest med honom i paddocken, tricktränade och han börjar ju lära sig, min pärla! Vinka sitter i alla fall klockrent. Åkte bort till mor min, här ska jag nu bo i några dagar innan jag flyttar tillbaka till pappa inne i Västerås. Har käkat och bara tagit det chill med min lillasyster, söte. Haha imorgon kör vi på en hemmadag, bortsett från stallet! Godnatt, mina vänner.

Guns n roses

Fixar och donar här hemma till skyhög musik, mina grannar älskar mig redan! Haha, vårat varmvatten har försvunnit, så fick ta en iskall dusch, och jag lovar att det aldrig någonsin kommer hända igen..
Äter antagligen frukost på stan med Tovigirl, ska bli kul. Äntligen tar vi tag i detta med att umgås utanför stallet! Inte för att vi ses där mycket men ändå. Gymnasiet, då jävlar.
Ha en bra dag, det ska jag.

Friends

Jag kan seriöst inte leva utan Vänner! Detta blir typ 8:e gången som jag börjar om från säsong 1. Och man kan inte annat än älska det, jag tröttnar aldrig! Åh <3
Imorgon börjar lovet på riktigt. Ska sova riktigt, riktigt länge, för att sedan träffa Tova en snabbis, åka på USEK-möte, köpa mat till hästen och sedan rida privatlektion. Låter som en plan huh.

jag är så tråkig så jag ville inte dela med mig

Krånglig rubrik, menade i alla fall att jag haft så tråkigt så jag vet inte vad jag ska skriva om. Är hos pappa och jag brukar oftast bara spela League of Legends, äta och sova här, så vad ska man då skriva om liksom? Men om ni MÅSTE få veta något, så vann mitt lag alla gånger jag spelat på LoL idag. Nej, det brukar inte hända särskilt ofta, det är alltid någon skitunge som ska logga ut eller vad det är, så är det jämt fler i andra laget. Så då förlorar man ju oftast, haha. Idag åt jag spaghetti, och så grät jag ett tag för det var någon som lurade mig i att Blink-182 skulle komma till Sverige. Sen blev jag sur. Så lyssnade jag på dem och Arctic Monkeys och sökte på Travis Clark och Matt Helders på weheartit. Och så har jag kollat på Djungelns Drottning. Skulle fan hellre spendera tre nätter framför Paradise Hotel om jag slapp se det där programmet igen. Så jävla onödigt så det finns inte! Det är ju Paradise Hotel också, men men! Fan vilket onödigt inlägg. Men om ni MÅSTE veta något om min dag, så fick ni ju veta det. Så puss hej.
Bjurhovda 04.  - bara för att vi är sötast i världen!

Meep

Har varit sämst uppdatering EVER! Men min mobil har ryck och vägrar skicka iväg mina fina mms. Internet slutade fungera i fredags. Men nu så, back on track!
Varit helt ensam hemma hela helgen och det har varit så galet skönt! Vart med vänner, åkt fram och tillbaka, sena nätter och ja, ni vet. Men ändå skönt att ha tillbaka folket här hemma, jag orkar inte laga en måltid till ensam, lyckas ju aldrig!
Imorgon är det påsklov, och jag ska försöka sova ut, tillbringa tid med Kristall, ta det lugnt och bara vara! Hoppas ni har det bra :)!
RSS 2.0