taylor momsen, goddamit

Den där kvinnan, shit alltså. Skulle bli 100% lesbisk för hennes skull! Lyssnar på The Pretty Reckless och får stundvis rysningar i hela kroppen. DAT VOICE. Får världens urge till att åka till England när jag hör dem där också. Alltså. Hdjdkjfsk *fangirlarsönder*

Haft en så galet underbar kväll alltså! Nä...

img_20120327_082 (MMS)

Haft en så galet underbar kväll alltså! När jag mådde bättre, mycket bättre, så mötte jag Sebbe och var precis så galen som jag bara kan vara med honom. Den killen alltså.. Vandrade bort till Agnes pch Alfred där vi hade det fint. Sprang även runt ute utan byxor och skor. Woops. Fit for fight imorn då, näe, men morgonpromenix till rocklunda samt ta hand om två hästar. Livet leker! Godnatt på er.

[we were destined to explode]

when i see your smile

FREDAG! Ensam hemma, påbörjar lovet och har det bra. Kan det bli bättre?
Skoldagen var najs, har precis pluggat några timmar med Agnes samt vinkat av henne, då hon drar till Malmö. Min fina vän.
I alla fall, har mått dåligt hela dagen idag, hostat och sådär. Insåg nyss att jag har 39 i feber, och håller på att svimma så fort jag reser mig. Livet leker ibland alltså.. Cicci tar hästen åt mig, så jag ska sova och ta det lugnt! Som hon vill då. Hoppas på en bättre dag imorgon!

ONT, DET GÖR FUCKING ONT

Min fooooot. Tycker så synd om den! Men hej. Gick inte till skolan idag heller för jag kan typ fortfarande inte gå. Så nu har jag inte träffat klassen eller några vänner sen i tisdags... Inte okej. Tror inte jag kommer kunna rida imorgon heller, vilket suger då jag längtat efter att rida Dina hela veckan! Aja, får rida självständigt någon gång under lovet. Annars då? Haha. Ska göra en fin liten lista på vad som ska ske under lovet, men jag vill VERKLIGEN till Malmö och Halmstad för jag har inte träffat min syster på år känns det som, sen var vi i Halmstad sist i Oktober. Så håll utkik!

Agnes härliga, somriga skor! Sitter i skol...

img_20120329_085 (MMS)

Agnes härliga, somriga skor! Sitter i skolan och bara längtar tills vi slutar. Ska njuta av tystnaden och ensamheten hemma. Ibland är jag villig att betala min familj för att åka hemifrån. Jag älskar det<3

hjälp mig.

Någon människa där ute som kan förklara hur detta med att mms:a in bilder till blogg.se fungerar? Har försökt läsa om det men jag förstår verkligen inte hur dom menar att man ska göra!
Kom förresten på idag att jag under två veckor gjort av med 1600kr på bara spontanköp! Som igår t.ex, tröstshopping 5min inman bussen till stallet gick, köppte jeans för 500kr. Måste börja tänka efter lite, heja mig.

PÅSKLOV

Nästa vecka är det lov, och jag ser inte alls fram emot det. Fine, jag får sova ut och ha det bra, men jag kommer sakna mina klasskompisar, gänget, så gaaalet mycket! Agnes åker till Malmö HELA lovet. Alfred ska åka skidor. Wow, dom jag brukar vara med utanför skolan. Cicci ska till Åre, där finns det inte ens mottagning. KUL!!
Jag då? Näe, jag ska ruttna med min häst.
Har dock pratat lite med både Anna och Tova, så Anna ska med och rida med mig, samt med på en uteritt! Det kommer bli gaaaalet kul, sen så sa jag och Tova bara att vi skulle ses nån gång, men det var inte så mycket mer med den saken. Näe, ska haffa Anna hela lovet, lätt! HEJ ANNA, hör av dig?

music is my boyfriend!

Fatima smsade mig, och skrev något om bloggen. Men nu vägrar hon svara. FU!


Hej! Har precis kommit in från en trevlans kvällspromenad ute i kylan med Skruve och våra hundar. Trevligt, som vanligt! Sitter nu med värk både i benen, ryggen och höfterna. Kom efter ridningen idag, ont gör det. Kristall var duktig, gick över förväntan! Han har ju stått i två dagar så trodde han skulle gå på full rulle, men icke! Sötare ponny får man leta efter. Han lyssnade iallafall utmärkt, och hoppas på ett lika underbart pass imorgon. Min ponnyboll <3
Nu har jag värsta sendraget i fingret, så skriver mer så fort jag hinner! Är ensam hemma hela helgen, så tid har jag nog. Ha det fint.

land of make believe

Sämst kvalité, och jag har inte tagit en enda bild. Men alla är i alla fall på Leicester, staden jag bodde i när vi bodde i England samt stads vi jämt åker till när jag säger att jag ska resa till England! Har tusen bilder från England, men de är på vår gamla dator som ligger någonstans i källaren och jag har ingen aning om vart hårddisken är och allt det där.. Haha. Ska nog dit under påsklovet, får se. Ska göra fetaste inlägget sen om Leicester för det är såååå intressant, jag vet. Haha, men jaja, ska sova nu. Puss!

punkt

Ja, jo, så är det ju ibland.

Ska snart åka iväg till min finaste pärla! Även fast jag har feber och mår apa, så tänker jag inte låta honom stå idag också. Efter det ska jag på usekmöte, kommer vara mycket aktiv känner jag! Men ja. Idag har jag bara degat hemma, och försökt repa mig. Mår bättre än igår, men som sagt, inte bra!
Ska nog bara jogga Kristall idag, så han iallafall får komma ut en stund. Skriver väl mer sen, om något intressant skulle hända!

you're dressed to kill

Lyssnar på All Time Low och ligger i soffan med benen på en kudde... Haha, hittade ett bröllop som hade hungerspelen som tema på 9gag. JAG VILL OCKSÅ HA! Anna ska vara brudtärna har vi bestämt, och så ska Rainbow Dash självfallet vara min blivande man. Vi får se till att vi gör det här i sommar på betet haha... En vän på dv lovade att hon skulle göra en Rainbow Dash skulptur/grej åt mig. Hon har gjort fler MLP's och de var så otroligt söta, så jag undrade om hon kunde göra en åt mig haha... Så ja. Ska gå och leta efter roliga klipp nu för jag vill skratta så jag får ont i kinderna. PUSSHEJ

hadélius goes särélius (haha Moa!)

Nu ska jag vara jätteemo och skriva om hur jävla ont jag har. För vet ni? Hades stampade (överdrift, läs stod på mig) sönder min fot idag! Har så sjukt jävla ont så det inte är sant, fetaste blåmärket och han typ skrapade upp ena sidan så jag känner hur det pulserar. Måste han foten så den är vågrät, annars känner jag typ inte foten längre för den dör av smärta eller något. Och sen är jag sjukt arg på orienteringsaken, Anna, jag, Hades och Fläck & Tov gick i skogen så kommer det massa ungar som springer och skriker rakt mot oss. Ni ser ju för in i helvetet att vi går med två hästar?! Fast det var tydligen inte deras fel, utan lärarnas. Så blev Hades heeeelt sär och började få lite spring i benen 8) nejmen han typ trampade på stället, BLEV SJUHUNDRAELVAMETER HÖG och typ sprang runt mig haha. Så springer jag efter med min stackars fot... Ja sen skulle Ståhl rida, så jag och världens bästa Anna gick en promenad på fotbollsplanen eller vad det är. Sen drog vi hem fast hon väntade med mig på bussen, så snäll som hon är! Och så ringde vi varann när vi skulle lämna varann haha... Lovebirds! Nejmen, nu ska jag sova och typ lägga en himla massa is på min stackars fot. Tur att det inte var på foten jag opererat 700 gånger för då skulle den nog ha dött länge sedan. :>

ute med mina fina vänner!

no pic...

Hola! Sitter sjuk i soffan och tittar på Desperate Housewives. Blir hemma imorgon oxå, ska dock springa till skolan för att hämta matteboken och lite sådant. Annars ska jag väl ligga hemma och försöka krya på mig, för att sedan ta hand om Kristall och åka vidare till Usek-möteee! Ja, jag har väl inte mer än så att dela med mig av. Dör lite, kan knappt prata. FML!

trådrak, sömnsmån, fodring blablabla

Syslöjd, Asking Alexandria och en jävla massa mönster att klippa ut. Är så trött på skolan så det inte är saaaaant. Längtar så sjukt mycket till gymnasiet, men vilket gymnasium det blir är ÄNNU inte klart. Suger. Aja. Alla minnen från i höstas kommer fram när jag lyssnar på Asking. Huhu. Förlåt för att jag är så tråkig, ska sluta nu. HEJHEJ

arkivbild!

Ligger helt utmattad i sängen och ska alldeles strax sova! Vart en förjävla lång dag, men samtidigt har det ändå varit så galet skoj! Skolan var himla kul, körde gärnet på idrotten då vi hade vollyboll. Nu är min arm blå samt min hals gör skitont då jag antagligen skrek lite väl mycket! Efter skolan vandrade jag ner på stan i fina vädret, spontaninhandlade en sockersöt, mintgrön blus samt puder då jag pajat det andra hehe. Vidare till utvecklingssamtalet som till 99% bara bådade gott, hade dock sänkt mig i tyska! (Förvånad jag blir...)
Åkte sedan till hästen, där jag red sjäv i lite mer än 1h, galet duktig var han! V båda var näst intill genomblöta när vi kom in.
Ja annars har jag bara chillat, tagit timme för timme. Nu ska jag sova, så jag orkar med imorgon. Sov sött mina vänner!

city of the damned

Varit sämst på uppdateringen både idag och igår (jämfört med resten av veckan haha). Men men, back on track imorgon tror jag. Då ska jag i alla fall till hästis. Ska dit lite tidigare hoppas jag så ska vi ut längre än vanligt. Ska ta med mig kameran så jag får några bilder på honom också. Har redan tusentals bilder och filmer för den delen, men bara med telefonen och det är ju såååå bra kamera på den haha.

Men vet ni? Green Day är universums allra, allra bästa band och jag blir lika glad varje gång jag lyssnar på dem (om inte gladare för varje gång? så är det nog). Därför tänkte jag dela med mig den här härligheten som så  många av er jag känner i verkligheten redan fått drabbats av. (förlåt fast egentligen inte)

Sons of midnight

Min allra vackraste pärla!

epic

Blir alltid lika full i skratt när jag skriver in vårat lösenord, det är så galet underbart!
Idag har det varit en dag med massa skoj, träffat underbara vänner samt tillbringat en underbar timme på hästryggen, samt några timmar på marken bredvid honom!
Åkte till Åby och tog hand om Kristall då han hade lite ont i magen, passade även på att mocka. Träffade sedan Jonte och Mattias, vi vandrade mest omkring och pratade. Trevliga prickar, de där två. Stötte även på Alex, Elmin och Hassan! Ja, även där gick vi omkring och bara umgicks.
Plockade upp Cicci och vandrade bort till Åby, red ca en timme för Isabelle, det gick helt okej! Men är nöjd med min ponnyboll. Han är bäst trots allt! Sitter hemma helt död nu, är så fruktansvärt trött!
En annan sak som hände idag, jo mor min kom på min navelpiercing, opsii. Ja, det var väl lika bra, så slipper jag gå runt med dåligt samvete. Hon verkar ta det helt okej nu iallafall.
Haha hoppas ni haft en fin söndag.

romandina, lördag den 24 mars

I början av 2010 red jag Dina HELA TIDEN. Jag skötte henne även med Sofie och om hon inte var där och så. Sen bytte jag typ till Heather haha, så började jag rida varje lektion tills jag bytte till ridgruppen jag går i nu då. Så det har gått väldigt, väldigt många månader sen jag red Dina det vill säga. Men så gjorde jag det igår igen! Och herre min skapare vad hon gick bra. Har förmodligen aldrig ridit bättre själv. Vi red i alla fall dressyr i paddocken. Först red vi som vi ville, sen formade vi en fyrkant och började rida enligt den. Gjorde olika övningar beroende på vilken sida vi var på, typ skänkelvikning i skritt - rakriktning i trav - volt i trav - rakriktning i galopp. Sen bytte vi varv och så. Hon kändes helt perfekt, vi hade börjat i skogen också men kändes helt okej då med. Sista 20 minutrarna gick hon jäääättefint och jag kunde växla mellan hög och låg form. Så jäkla nöjd med pärlan, hon gjorde verkligen min dag. Liksom värsta comebacken och beroende på att det gick så himla dåligt förra veckan (med prancer, började gråta för jag var så arg haha). Vi var bara tre då också, så det gick att utnyttja allt mycket lättare liksom.

|| bilden är från i somras, någon gång jag satt i gräset och myste med dinafina.

what if i changed the world

F ö r s t å r inte vad det är som händer just nu. Det är bara så fruktansvärt fel, allting! Behöver verkligen prata av mig, annars kommer det sluta i katastrof igen.
Btw, jag saknar Fatimis så det gör ont..

I'm right here baby

Alltså.. Hej! Jag är här, jag finns här. Men jag orkar inte skriva från mobilen då det blir så förbannat tråkigt utan bilder. Och nu har alla sjukt fina bilder som jag hade på mig och Kristall t.ex försvunnit från kameran, skitkul verkligen! Men iallafall, jag tar nu tag i detta med att faktiskt sitta vid datorn, så hej, jag lever!
Okej, i fredags så var jag i skolan hela långa dagen, och efter det drog jag ner på stan och mötte upp Jonte och Elmin. Därefter sprang vi på Melli, Alex och Mattias som vi hakade på då, och flamsade omkring. Jonte dissade mig för att han skulle vara vuxen, tråkig och arbeta! Men jag hade det skoj med de små 98:orna haha! Störtsköna var dom iallafall. Okej, tog bussen till Kristall men jag kunde inte rida då jag var så galet kissnödig! Tog istället ut och longerade honom i cirkus 20 min, avslutade med en promenad över åkern och ner till svartån där vi fick sälskap av en stor bäver. Asballt var det! Bussade iallafall vidare in till stan, där jag åkte bort till Hammarby, hem till Alfred. Jonathan, Sebbe, Skruve och Agnes joinade oss också, vi hade en galet trevlig filmkväll som slytade med att jag sov kvar i deras källare.
Idag åkte jag till Rocklunda strax efter 9 och tog hand om Mountin. Red henne för första gången, hon var megakul. Inger var sjuk, så då fick jag ha henne helt för mig själv. Det var skoj, hon var rolig och pigg. Hoppade lite i galoppen, ja, allmänt pigg bara. Hade teori och åkte sedan till Kristall!
Jag och Cicci hade tänkt hoppa, men jag hade verkligen ingen lust jag joggade mest, tog även typ 3 språng, sedan red vi ut, klättrade i backar och utforskade nya vägar! Hade iallafall jättetrevligt i fina vädret, och imorgon ska jag väl träffa folk samt rida för Isabelle. Sköt om er.

fatima handulleh i ett nötskal!

Janina Köngäs, vart fan håller du hus?

Tycker alla ska börja stalka sönder kärringen så det inte ser ut som min egna blogg! Fu på dig Janina.

Jaja, nu ska jag upp ur sängen och sen rulla iväg till Rockis. Ska sköta Hades, bebis, sen ska jag ridaaaa. Vi ska förresten på Stockholm Horse Show i höst! Så himla kul det ska bli! Har aldrig varit på det heller, men velat väldigt länge! Ska se om jag kan få hem ett och annat också, ska spara en hel del tills dess!

carpe diem, a battle cry

VÄRLDENS BÄSTA BAND! behöver jag ens nämna hur bra de är? :)

the hunger games - med anna liljestrand!


ÅÅÅÅH SÅ UNDERBART BRA DEN VAR. Herregud. Jag dog när vi skulle hämta biljetterna! Det enda dåliga var att det var en grupp tjejer som garvade åt ALLT, verkligen allt. Typ åt blickar. (SPOILER för er som varken sett/läst den) När tjejen kysste killen och andra killen hade en okay/foreveralone-min. Helvete vad de garvade. Sen var det någon kille längst back som skrek ''MEN SLUTA GARVA'' eller ''VAD VAR DET SOM VAR SÅ ROLIGT?!'' eller nåt. Då började hela biosalongen garva.

Sen ville såklart min scumbag hjärna misstolka varenda mening i filmen. Men seriöst, när saker som detta:

*smetar ut massa klet/slem som inte alls ser ut som de menade i filmen*
- ''Ah, that feels so good''
- ''Mhm''
- ''Alright, now it's your turn''

Är det väl ändå helt okej? Alright, garvade också vid sånna tillfällen men det fattar man ju! Haha och som ni märker i inlägget, har jag varit alldeles för mycket på 9GAG! NU ska jag gå och lägga mig, sådär tio på kvällen! PUSS&KRAM


Och tack Anna för att du räddade mitt liv genom att följa med, du är bästbästbäst! 

six feet under the stars

Är det möjligt att både hata och älska någon samtidigt? För i så fall är det väldigt, väldigt många i klassen som jag älskar just nu. Jag fattar knappt att detta är sista terminen alla kommer vara tillsammans. Men men. Under halvtimmesrasten var jag så hungrig att jag trodde jag bokstavligen talat skulle dö. Fast det gjorde jag inte dååå. HA-HA VAD ROLIG DU ÄR FATIMA. Jag vet. Sa till mattanten att de borde göra samma mat oftare för det var verkligen jättegott (svampsås, herre min skapare vad gott det var) och hon står bara där och kollar surt på mig som svar. Ett fint 'tack' skulle däremot inte skada. Hade hemkunskap och gjorde våfflor och vi fick lov att ha både sylt OCH grädde! Wohoo, så glad jag blev haha. Vår nya HKK lärare låter inget socker stå framme, vi får i princip aldrig använda socker. Nu fick vi grädde också, vart kom det ifrån liksom? Gick en runda på stan med Karin sen också, mysigt var det. Åkte hem, åt och nu sitter jag här. Känner att detta blev ett inlägg fyllt med mat..? Haha, i alla fall...

Hade liksom tänkt se på Hungerspelen (SOM KOM UT IDAG HERREGUD) men typ alla jag känner ba ''Eh? Hungerspelen? *spyr*'' die.in.a.fire. Så jag får typ... Ligga och ruttna här hemma och kolla på trailern som jag förövrigt sett typ 40 gånger nu... Wuä. Sen kan inte Dornis ut och fota med mig idag heller. ALLTSÅ.   ///foreveralone///

solberga

Förlåt för sämsta uppdateringen. Har haft fullt upp hela dagen och är nu så extremt utmattad så ska sova hehe. klockan är inte ens 10, normalt! Men iallafall, stallet vi kikade på är Solberga gård dit Kristall ska flyttas i april. Det kommer bli perfekt! Med tanke på att jag snabbuppdaterar från mobilen blir det inga bilder. Men ska försöka pallra mig till datorn imorgon, så hörs vi då. Och puss till Fatimis som sköter sitt så bra. Du är bäst<3

hey där!

Jag är otroligt mätt just nu, för er som undrade! Och jag håller på med en fanvideo till Natalie Tran (youtubaren som jag jämt & ständigt tjatar om!), började på den i typ december men ragade sönder på Vegas. Så jag stängde ner programmet och öppnade det inte förrän någon vecka sen, hehe. BACK ON TRACK MED MIN FANGIRLING-BUSINESS! I alla fall under någon vecka... Eller två. Eller ett par månader eller så. RimmarN. Eller det kanske bara var jag, haha. Okej ska sluta vara så flummig, ingen kommer förstå den här texten ändå. Vafan

Måste förresten tillägga, vart har min Ann försvunnit?! Du brukade ju kommentera jättemycket på min förr-förra blogg. Vad hände? Eller det kanske är du som är den Anonyma? DAM DAM DAM. Nej men. Kom tillbaka. >:
Totalt random bild, men alltså HAHAH hon är så gullig när hon gömmer sig~

i remember how you tasted | ALL TIME LOW ►

Idag spenderade jag lite tid med klassen! Som jag gör fem dagar i veckan, tyvärr... Skojar bara. Eller? Hade massa lektioner, hatar torsdagar! Men vi fick sluta typ halv tre så det gjorde inte så mycket. Var kvar och pratade lite med vänner och sånt sen rörde jag mig hemåt. Träffade däremot Janina & Isak på busshållplatsen, fick någon slags utskällning av busskontrollanterna (har fått visa min biljett typ sju gånger på två dagar, hatar dem) och tydligen så får man inte skicka sin biljett efter man klev på bussen. Bullshit. Hatar VL mest i hela världen. Har åkt deras bussar sen i femman, och det är alltid, verkligen ALLTID något som händer varje dag. Som idag var det några 98or eller något som var höga som fan och typ skrek på bussen. Fan vad jag hatar dem så innerligt mycket just nu, fick för in i helvetet tinnitus pågrund av dem. Hoppas de slår sig i bordskanten så deras tår börjar blöda. (hej brutal_chey_96) Snart ska jag passa min kusin, sen ska jag (ÄNTLIGEN) äta. Alltså riktig mat, riktig hederlig, traditionell mat. McDonalds. Fan vad jag älskar det stället.  Har inte haft skräpmat (ingen läsk, chips & skräpmat som i pizza/donken etc.) på 6-7 dagar nu. Och det är så otroligt länge jämfört med vad jag brukar äta haha. 

NU:
- kollar på bloggar (hjärta)
- lyssnar på ATL (dubbelhjärta)

92P - klassen som förstörde s:t ilian

Vi är som vi är för vi inte blev som vi skulle



André & Paulo innan de inser att halva klassen (utom Maja) sitter och stirrar)


När de försöker förmanliga allt efter de insett att de såg ut som två femåriga tjejer

Allt börjar bli något mer sensuellt och närgånget..

Och här... Ja ni ser ju för er själva


fell inlove with the girl at the rock show

Studiedag! Liksom OM ni missat det. Vilket ni garanterat inte gjort. Förutom dem som går på Kunskap för de har inga studiedagar. RIP. Åt lunch med Anna på Spicy Hot, åkte hem efter att vi halvt dog pga värmeslag när vi satt och åt, sen passade jag min kusin på två år, söta saken är bara föööör rolig. Sen drog jag iväg till stallet i "finkläder" och tog hand om Hadélius. (< nytt namn).

Imorgon ska jag göra en vlogg, som jag lovat mig själv att göra iår. Fast jag lovade mig själv det i typ 2009 och jag var fjortis/emo och typ bloggade på blogspot... (förlåt J, men blogspot suger). Så det blev inte direkt -iår- utan typ tre år senare... Ehm ja

- söt häst? *ehem* -

having the time of your life

sitter och pluggar, efter en riktigt skön dag! Har hunnit med så galet mycket. Studiedagen passade prima. Har dock inte haft tid med att sätta mig vid datorn så bilder får ni imorgon då. Kristall var underbar idag, det stod dressyr på schemat och det gick faktiskt galet bra. Pärlan <3 Inhandlade lite newstuff till honom idag, så nu kommer han var extrem fin! Ska fortsätta plugga samt tagga inför stallvisningen imorgon, äntligen!

Logic

Sitter och käkar frukost, macka samt min morgonshake! Ska ta sista tabletterna för att sedan vara fit for fight. Ska ta bussen ner till stan och bara ha en underbar studiedag, göra det jag orkar med helt enkelt. Hoppas ni får en fin dag :)

Dog Days Are Over

Provade mamis nya kamera, plåtade EN bra bild på Kingston! 

Var i stallet flera timmar med Cicci idag, underbart! Kommer även tillbringa morgondagens studiedag med min fina vän. Vi har planerat hela dagen. Nu ska jag titta DH samt hoppa i säng. Utmattad till 100. Orkar inte göra någonting utan att jag blir så galet trött, min medicin gör mig galen! Aja, ha det bra.

jag blundar men jag ser ändå

Fan vad bra dag. Eller inte så bra, men nästan haha. Började kvart över tio och slutade två, pratade med Sofie i två timmar och var allmänt konstiga, stallet samt promenad med fina hästen! Han var så lugn och lyssnade så bra och åååh. Han är så fin. För er som totalmissat detta så är det inte särskilt långt kvar till Hungerspelen nu! Längtar så det gör ont i hjärtat

untzuntz

Vaknade upp lagom till att marken täckts av snö. Underbart, verkligen. Mår inte alls bra så nu efter skolan ligger jag hemma i sängen och glor film. Vid halv 5 åker jag till hästis och tar hand om honom. Få se hur det blir med ridningen, för jävla underbart väder. Aja, vi hörs!

arkivbild

Schema för veckan, mest som påminnelse för mig själv!
Måndag: --
Tisdag:  Skola, vila, plugga, häst.
Onsdag:  Studiedag, Kristall, usek-möte. SLUTAR MED MEDICINEN!!!
Torsdag:  Skola, åka och titta på nytt stall (äntligen!! badum tsss) och ta hand om Kristall.
Fredag:  Skola, träffa Jonte, Kristall.
HEEEEELG! <3

myspys med myspysiga bilder

...Och så vidare. (ville liksom reta er med en bild som typ är 3 månader gammal, lålålå) Jo förresten, blev typ runt trehundra pers på teatern idag... Satt längst bak. Igen. Carlforska, varför hatar ni mig?

Hellooothere

Fatima sa att jag troligen inte behövde göra någon längre presentation, men jag skriver väl lite snabbt då! Bara för att...-

Jag heter Janina som alla borde veta. Är 15 år, går på samma skola som Fatima - min finaste bästavän! Jag har lite blandad musiksmak, och är lite udda jag med för den delen. Älskar att stå både framför och bakom kameran, vilket kanske märks på min mindrevackra egopics.. Fotandet har hamnat på lite sidan av allt nu, har vart så otroligt mycket så! Men iallafall, när jag inte är i skolan eller med mina vänner, så tillbringar jag den mesta av min vakna tid med hästarna, framförallt med min egna islandshäst Kristall frá Minni-Borg! Han är 95:a, d.v.s ska fylla 17! Honom har jag nu haft i cirkus 3 månader, och han är redan min bästa vän! Förut red jag på ridskola en dag i veckan, vilket jag nu slutat med då jag rider privatlektioner på Kristall! Är iallafall på ridskolan 1-2 dagar/vecka, då jag har min sköthäst Mountain på lördagar, samt sitter med i ungdomsstyrelsen!
Ja, lite fakta om mig. Lovar att uppdatera så gott jag kan, ni hittar mig även på www.janin-aa.blogspot.com !
Och så älskar jag självklart bra statistik samt massor av kommentarer! Gärna inte anonyma, if u know what i mean ;)
Btw, Fatimis, dina bilder via appen syns när man kollar på mobilen, men inte när man kollar via datorn. Stört?

glad tjej här!

Var på Carlforska och kollade på den bästa teatermusikalen jag sett live! Den var så himla bra, hade massa parodier från kända filmer, som Titanic, Twilight, Harry Potter(!!!) och Star Wars. Var lite besviken när jag trodde de skulle sjunga Big Spender fast det blev en annan... Huhu. Åkte sedan hem med världens konstigaste känsla, känner mig typ tom och värdelös. Vad gör jag med livet-tankar typ. Men sen såg jag att Häst Magasinet hade kommit hem, så nu ska jag sitta och läsa det. Ha det!

everything's better when she's around

Gör ett nytt försök med blogg.se appen... Fast bilden kommer säkert inte komma upp, blä. Jaja, sitter och väntar på andra och sista lektionen nu, sen ska klassen ner på Carlforska och gå på någon teater. Hoppas det bara är vi för sist fick vi sitta allra längst bak, så man hörde ingenting.. Kommer hem runt halv sex i alla fall, om bussen står på min sida.

 

rättvisa har skippats!

sitter på So-lektion och glor på Dead man walking. Sämsta filmen hittills. Jag är trött och arg.

Sen så var de det här med bilderna..

Jo, om och när jag skriver från mobilen, så går det såklart inte att ladda upp bilder, tyvärr! ( och nej, jag vet inte hur man mms:ar in bilder till blogg.se )
Så jag skriver så mycket jag hinner och kan från datorn, och får väl använda mig utav arkivbilder med mobilen isåfall? Jag menar, ni dör ju inte utav det. Nu sitter jag inte vid min egna dator heller, då jag i all panik flydde ut till Skultuna och mamma, då jag vanligtvis bor hos pappa inne i västerås! Kan vara skönt att komma undan ibland också. Det har ju verkligen inte varit min helg nu alltså. Tänkte berätta lite om det imorgon, så har jag lite att skriva om då! Presentationen kommer, snart. Nu ska jag sova, godnatt på er.

ailucrash (jag saknar dig)

Hallå där. Jag kollade precis på Jag Saknar Dig! då jag och Anna inte hann klart igår. Annars skulle hon åka hem halv två typ, haha. Jag är lite kär i filmens handling. Så himla fin. Nu sitter jag och sörjer inombords då ingen uppdaterar deras blogg längre, huhu. Nä, nu ska jag kolla på lite filmer och fixa håret då det varit under handuken i typ fem timmar, haha! Finns det några bra filmer får ni gärna tipsa lite, hihi. Puss!


mobilblogg funkar!

Insåg nyss att jag kan skriva via mobilen! Fan vad gött. Dock var det jävla segt men det gör inget. Räkna med bra uppdatering, eller ja, bättre och presentation kommer. Bra det här kommer bli nu då. Nu kör vi!

creatures from above (♥)

Spotify listan som får era öron att gazma

ny start från bådas sida!

Hallå där! Fick en kommentar där det var någon (anonym igen, vart kommer ni ifrån?!) som klagade på att vi hade en bildlös blogg trots att båda fotograferar... Heh. Sant! Så ja, fräsch och ny start från bådas sida, lovar att vi ska skärpa oss. Alla gamla inlägg är borta förutom det allra sista (plus det senaste) och en helt ny design. För.Mycket.Rosa. på den sista... Ni får en bild bara för det, haha. Tryck på F5 om inget förändrats.

NIKON D3000 |  fina hästen, min lycka i livet just nu

maybe the trees are gone

Ny blogg, kommer fortfarande blogga här dock, men känns ändå något ovärt att ha en gemensam blogg när Janina bloggar mer på den andra, och jag precis skaffat en ny... Heh. Får se hur det blir, men hursomhelst så har jag bloggat på denna sen i februari, dock inga 'riktiga inlägg' utan mest typ extra-saker. Såna där roliga inlägg som inte handlar om någon dag alls... Eh ja.

Och du som kommenterade om att vår blogg är bildlös, ja det är den, vi borde faktiskt skämmas och allt det där, men jag har nästan ingen tid till datorn längre och då bloggar jag istället från min iphone och deras jävla bögapp tar bort alla jävla bilder. Har egentligen lagt upp hur många som helst, men inga kommer någonsin fram?! Aja, får hitta på något, typ bara blogga när jag har bilder eller något, haha. Aja, kolla in i alla fall.


BLACKTREACLE (< länklänklänk)
- förresten, vad fan är det bara anonyma som kommenterar?! Jag skärper mig om ni skärper er..? :)
RSS 2.0